Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Sadece ebülten abonelerine özel, ilk siparişte geçerli %10 indirim Kupon kodu: LUCE10

2000 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo!

Luce Garden İçerik Sözlüğü

Luce Garden İçerik Sözlüğü

İçerik Adı: Monoï de Tahiti Brut Toco

Nereden Elde Edilir: Polinezya’da yetişen Tiare çiçeklerinin geleneksel bir metod ile taze olarak hindistan cevizi içerisinde işlenmesi ile elde edilir. Her gün toplanan taze çiçekler akşam üstleri yerliler tarafından ritüel olarak işlenir.

Doğal Gücü: Tiaré Çiçekleri son derece etkili nemlendirme yeteneği sayesinde saç ucu kırılmalara karşı savaşır ve ipeksi pürüzsüzlük kazandırmaya yardımcı olur. Hindistan cevizi yağı ise yüksek oranda E vitamini içeriği ile cildin gelişimi ve serbest radikal hasarlarının tamirine yardımcı olarak efektif ve uzun süre kalıcı nemlendirme sağlar.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Moisturizing Hair Mask

 

 

İçerik Adı: Organik Hint Yağı

Nereden Elde Edilir: Hint ağacının çekirdeğinden elde edilen bitkisel bir yağdır.

Doğal Gücü: Hint yağını oluşturan yağ asitlerinin saç telleri ve cilt için son derece besleyici olduğu bilinmektedir. Düzenli uygulama ile hint yağının kaş ve kirpik yoğunluğuna destek olduğu gözlenmiştir.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Moisturizing Hair Mask

 

 

İçerik Adı: Aloe Vera

Nereden Elde Edilir: Aloe vera kuru, tropikal ülkelerde yetişen zambakgillere ait bir bitki türüdür. 

Doğal Gücü: Cildin ve saç derisinin doğal pH değerini dengeler, kan dolaşımını düzenler, yeni hücrelerin oluşumunu hızlandırır. Cilde sağladığı hidrasyon özelliği yüzyıllarca yanıklar, kesikler, dermopati, yaralar, yarıklar, saç dökülmeleri ve burkulmalar için kullanılmıştır.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Moisturizing Hair Mask, Luminous Hair Mist, Strength Shampoo, Therapy Shampoo, Oil Balancing ShampooHydrating Shampoo

 

 

İçerik Adı: Roucou

Nereden Elde Edilir: Roucou Ağacının kökeni Güney Amerika’dır. Yerliler kızıl renkteki roucou tohumlarını ellerinde ezerek ciltlerine sürmeleri sonucunda güneşe ve böceklere karşı koruma sağlamışlardır.

Doğal Gücü: Güneşe maruz kalmaktan kaynaklanan hücresel hasarı azaltır, saç derisini UV ışınlarına karşı korur. Saçın doğal renginden sorumlu olan melanin üretimini uyararak gri saçların oluşumunu geciktirir.  Saçın nemlenmesine, dolaşıklıkların açılmasına ve saça parlaklık kazandırılmasına yardımcı olur.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Moisturizing Hair MaskEnergizing Hair SerumStrength ShampooTherapy Shampoo, Hydrating Shampoo

 

 

İçerik Adı: Kara Yulaf Ekstresi

Nereden Elde Edilir: Kara yulaf özütünden elde edilir.

Doğal Gücü: Saç ve ciltte etkin nemlendirme sağlar, saçları daha parlak ve taraması daha kolay hale getirir.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Luminous Hair Mist

 

 

İçerik Adı: Virgin Coconut Oil

Nereden Elde Edilir: Organik hindistan cevizi meyvesinden elde edilir.

Doğal Gücü: Yüksek oranda E vitamini içeriği ile cildin gelişimi ve serbest radikal hasarlarının tamirine yardımcı olarak cildin uzun süreli nemlenmesini sağlar. Cilt pürüzsüzlüğünü destekler, çatlaklara karşı koruyucudur.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Energizing Hair SerumOil Balancing Shampoo

 

 

İçerik Adı: Argan Yağı

Nereden Elde Edilir: Anavatanı Cezayir ve Fas olan Arganio Spinosa isimli ağacın çekirdeklerinden elde edilir.

Doğal Gücü: İçerdiği zengin vitaminler, antioksidanlar ve yağ asitleri sayesinde yaşlanmayı geciktirici ve yeniden yapılandırıcı özelliklere sahiptir. Anti-inflamatuar ve sebum düzenleyici gücü ile saç derisini yapılandırmada ve akne oluşumunu önlemede etkilidir. Kuru saçlar ve kırılgan tırnaklar için besleyicidir.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Energizing Hair Serum

 

 

İçerik Adı: Jojoba

Nereden Elde Edilir: Kuzey Amerika çöllerine çok yıllık bir yerli olan jojoba çalısının tohumlarından elde edilir.

Doğal Gücü: Doğal olarak cilt iyileştirici vitaminler olarak bilinen A, D ve E vitaminlerini dengeli bir şekilde içerir. Kuru ve işlem görmüş saçları besler ve korur aynı zamanda saçları yağlı veya cansız bırakmaz. Antioksidan özelliği ile yaşlanmaya karşı koruyucudur.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Energizing Hair Serum

 

 

İçerik Adı: Avokado Yağı

Nereden Elde Edilir: Avokado meyvesinden soğuk pres yöntemi ile elde edilir.

Doğal Gücü: A, E ve D vitaminleri içeriği ile yaşlanma karşıtı etkisi olup değerli yağ asitleri bakımından kuru cilt, saç ve tırnaklar için derinlemesine nemlendirme sunar. Cilt üzerinde koruyucu bir bariyer oluşturup yaraların iyileşmesine, güneş yanıklarına, kolajen üretimine katkıda bulunur.

Hangi Ürünlerde Bulunur: Energizing Hair Serum

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok