This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Sadece ebülten abonelerine özel, ilk siparişte geçerli %10 indirim Kupon kodu: LUCE10

2000 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo!

Luce Deneyim Merkezi

Luce Deneyim Merkezi

Luce Rituals, 5 kurucu saç makyaj sanatçısı tarafından tohumları 5 yıl önce atılmış bir proje. Luce aceleye gelmeden yıllar içinde olgunlaşmış ve bugünkü deneyim merkezi ve organik bakım ürünleri konseptine ulaşmış. Varolduğu topraklara doğru bir keşifle başlayan hikaye Manisa üzüm bağlarından Türkiye, Yunanistan ve Endonezya endemik bitki türlerine uzanarak Luce reçetelerini oluşturmuş. Bu yolculuk boyunca sürdürülebilirlik ve köklere saygı ilkelerinin benimsendiğini ritüelinizde de hissediyorsunuz. Bitkisel ürünlerin cilt ve saç bakımındaki rolü tartışmasız fakat günümüzün kozmetik kakafonisinde doğru ürüne ulaşmak ve doğru miktarlarda uygulamak oldukça zor. Güçlü ayurvedik bitkisel içerikleri rutinlerinize dahil etmeden önce kendinizi Luce Rituals’ın uzman ellerine bırakmanızı tavsiye ederim.

Alıştığımız profesyonel bakım uygulamalarının aksine Luce deneyimi 1000 adımdan oluşmuyor. Aslında ritüel oldukça yalın ve etkili. Analizin ardından saç ve cildinize uygun seçilen ürünler ile arınma aşaması peeling ile başlıyor. Ardından sıcak havlularla gevşeyen cildiniz maske ile ihtiyacına yönelik besleniyor. Lenfatik noktalara uygulanan masajla maskeden arındığınızda içten dışa parlamaya başlıyorsunuz bile. Son adımda zengin içerikli bir serum ve tabii ki yine masaj ile cildiniz yatışmaya bırakılıyor. Bu arada ritüel boyunca aromatik kokular ve özenle seçilmiş rahatlatıcı müzikler size eşlik ediyor. Ritüelde tüm duyularınıza güzel uyarılar gönderildiğinden an’da kalmamak işten bile değil. Saç ritueli de benzer şekilde arınma, maske ve masaj uygulamalarını içeriyor. Benim bakımımda saç ve cilt işlemleri birbirini takip etti ve uygulanan her ürünün emilimi için uzun bir süre ayrıldı. Bu bir arınma ve yenilenme günü olduğu için hiçbir aşamanın aceleye gelmemesi çok keyifliydi. Fakat sizin Luce gününüz farklı olabilir çünkü tamamen kişisel bir deneyim ve en güzeli de bu. Bakımın içeriği ve nasıl gelişeceği sizin ihtiyacınız ve uzman görüşüyle o anda şekilleniyor.

Yoğun bir iş gününün ardından dinlenmek için, tatil sonrası yorulan cildinize ve saçınıza şehre dönüş bakımı olarak ya da sadece kendinize bir güzellik yapmak için Luce’nin dinginliğine kendinizi bırakın. Bana kalırsa bu deneyimi sevdiğiniz biri ile paylaşmak ya da hediye etmek en güzeli. Nefes alın, nefes verin.. Ve bitkilerin sizi iyileştirmesine izin verin.

Cart

No more products available for purchase